Kontaktinformasjon

Telefon: 916 15 696 (sms)
E-post: post@bmsklinikken.no
Adresse: Bergen Muskel-Skjelett Klinikk, Åslia 3, 5115 Ulset

Timebestilling

  1. Jeg foretrekker kontakt pr. SMS. SMS besvares ved første ledig anledning. Dersom det er ønskelig med et raskt svar vennligst be om det på SMS da jeg ikke er tilgjengelig på dagtid pga. pasientbehandling. Dersom du ikke har fått svar på SMS, vennligst kontakt meg igjen siden det hender at det blir for mange beskjeder på kort tid enkelte ganger.

  2. Når du blir tildelt time pr. SMS, vennligst les hele meldingen. Jeg ber om at du bekrefter timen så snart som mulig pr. SMS. Du må da huske å oppgi ditt navn, fødselsdato, dato og klokkeslett for timen. Du må gi beskjed om du aksepterer den gitte timen eller ikke. Dersom timen ikke passer, vennligst gi et forslag på når det passer deg å ha timen. Noen lurer på hvorfor de må bekrefte timen. Det skyldes at av og til får vi sendt gamle eller ikke operative telefonnummre på henvisningen. Dette resulterer i at pasienten ikke får beskjed om timen.

  3. Enkelte ganger svarer pasienter med "ok" eller "takk". Dette gjør det vanskelig for oss å vite hvem som har sendt meldingen. Det er derfor ikke mulig å ta hensyn til slike ufullstendige besvarelser.

  4. Dersom du må avbestille timen, må du gi oss beskjed om det helst så snart du kan, men minst 48 timer før timen. Dette gir oss anledning til å tildele timen til noen andre som venter på å få time. Dersom timen ikke er avbestilt og ikke benyttet, vil timen bli belastet i sin helhet uansett fraværsårsak.

  5. Dersom du trenger kvittering for innbetalt beløp må du opplyse oss om det ved første konsultasjon. Da er det lite tidkrevende å ordne det.

  6. Dersom behandlingen inngår under godkjent yrkesskade hos NAV, må du avklare med NAV først da det er ikke sikkert du får dekket behandlingen. Du kan uansett få kvittering for konsultasjon/behandling og eventuelt medisin/materiale/ultralyd.

  7. Dersom du har helseforsikring via arbeidsplassen, undersøk med forsikringsselskapet først før time bestilling hos oss om de vil dekke dine behandlingsutgifter hos meg. Noen forsikrsingsselskaper gjør ikke det.